Velindrettede hotellejligheder ved havet og med baneudsigt

Læsø Golf Resorts hotellejligheder ligger med Kattegat som nabo, tæt på Østerbys hyggelige havn og Læsø Klitplantage. Stranden er kun få skridt væk, og lejlighederne ligger tæt på den velholdte 18-hullers bane hos Læsø Seaside Golfklub. I centerbygningen er der omklædning, toiletter, lager, klublokale, restaurant og selskabslokaler mm.

Send bookingforespørgsel Book online

Hotellejligheder med udsigt direkte til golfbanen og Kattegat

Læsø Golf Resort byder på 24 velindrettede og nyrenoverede hotellejligheder med en optimal beliggenhed for både golf og afslapning. Alle lejligheder ligger med baneudsigt og en dejlig terrasse mod banen med udgang fra stuen, og dertil en solfyldt sydvendt terrasse ved indgangsdøren..

Send bookingforespørgsel Book online

49 velindrettede kvadratmeter

Læsø Golf Resort tilbyder ophold og overnatning i hyggelige, velindrettede og moderne ferielejligheder. 

Lejligheden  er på 49 m2 og er opbygget med entré, bad og toilet, køkken, stue, soveværelse og kammer. Den er beregnet på op til 4 personer, og er naturligvis udstyret med fibernet, tv med grundpakke, varmepumpe og køkken med komfur, ovn, mikroovn og køl/frys.

Se lidt fra Læsø Golf Resorts ferielejligheder

Ladestandere til el-biler ved Læsø Golf Resort

Lige ved siden af indkørslen til Læsø Golf Resort har vi fået anbragt to ladestandere til el-biler/hybrid-biler, så det er nemt for vores gæster at få strøm til turen.

Standerne er af fabrikatet Monta, og ladestikket er et type 2 stik som er standard til næsten alle elbiler. Der er mulighed for 22 kw opladning.

Der anvendes Monta app til betaling, som det kan ses på billedet.